Onze bedrijven...

Frissen Intern Transport is onderdeel van de Frissen Groep!

Frissen Intern Transport maakt onderdeel uit van de Frissen Groep. In de groepsstructuur kunt u zien dat alle bedrijfsonderdelen zijn ondergebracht onder één en dezelfde holding, namelijk Frissen Holding BV. De Frissen Holding heeft twee dochterbedrijven, Frissen Groen Techniek en Frissen Intern Transport.

Over Frissen Intern Transport treft u alle informatie aan op deze website. Zusterbedrijf Frissen Groen Techniek is eveneens gevestigd in Valkenburg aan de Geul en richt zich met name op machines voor Tuin en Park, industrie, grondverzet en (straat-)reinigingstechniek. Ook hier gaat het om inkoop en verkoop, alsmede ook verhuur, onderhoud en reparatie van machines, werkmaterieel en gereedschappen. In feite dezelfde activiteiten als bij Frissen Intern Transport, maar dan voor andere sectoren en marktgebieden. Bijkomend verschil is dat ook de particuliere klant kind aan huis is bij Frissen Groen Techniek. Met name voor de afdeling Tuin en Park is het bedrijf aan De Valkenberg 15 uitgerust met een showroom en winkelruimte.

Frissen GMBH ten slotte is een 100% dochter van Frissen Groen Techniek BV. Binnen de Frissen Kehrtechnik GmbH staat met name onze activiteit (straat-)reinigingstechniek centraal. Frissen GmbH importeert straatveegmachines van de merken RAVO uit Alkmaar en MATHIEU uit Toul en is belast met de distributie van deze straatveegmachines geheel Duitsland. De GMBH koopt machines bij Frissen Groen Techniek en levert deze door aan Duitse gemeentes, steden en reinigingsbedrijven. De GmbH is gevestigd in Aken.

Op De Valkenberg heeft Frissen zich ontwikkeld tot het bedrijf van nu. Met drie bedrijven –Frissen Intern Transport, Frissen Groen Techniek en Frissen Kehrtechnik - en drie locaties. Een bedrijf dat stevig staat. Want één van de sterke punten in het ruim 60-jarig bestaan van Frissen is altijd geweest dat Frissen niet op één pijler rust. Niet alleen door de verschillende takken van nu en uit het verleden - denk aan landbouw, tuin en park, grondverzet, laad- en loskranen, gladheidbestrijding, reinigingstechniek en intern transport- , maar ook door onze activiteiten - verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie - zijn we steeds in staat geweest om de Frissen trein stevig op de rails te houden. Die verscheidenheid maakt ons bedrijf soms wat complexer, maar ook beter bestand tegen een stootje. Ons inmiddels 63-jarig bestaan is hiervoor het directe bewijs.

Belangrijk voor u is dat Frissen door haar groepsstructuur en de binnen onze groepsmaatschappijen aangebrachte focus U nog beter van dienst kan zijn. Een zekere grootte is noodzakelijk om het serviceniveau op een hoog peil te kunnen houden. Denk hierbij aan transport, bezorgdienst, kennisniveaus, 24-uurs bereikbaarheid en snelle en deskundige advisering bij vraagstukken rondom uw machinepark. Een zekere grootte maakt dit allemaal mogelijk. 

Uitgangspunt blijft ongewijzigd het inzetten van de unieke kwaliteiten van ons bedrijf. Hiermee bedoelen we niet de zorgvuldig gekozen en geselecteerde producten binnen ons assortiment.  De kwaliteiten, die het verschil maken, kunnen worden teruggevonden in onze mensen! Technische kennis, 24-uurs bereikbaarheid, betrouwbaarheid, snelle service en deskundige advisering; dát zijn de zaken, die het verschil maken. Helemaal wanneer dit geheel ook nog gepaard gaat met het enthousiasme, de warmte en de positiviteit van een authentiek familiebedrijf. Dit blijft de beste combinatie, nu en ook in de toekomst. Mens. Kennis. Machines.