Ook op Facebook!

Wist u dat Frissen Intern Transport ook aanwezig is op Facebook? Neem eens een kijkje op onze Facebook-pagina en volg (de nieuwtjes van) ons bedrijf!

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Door de opkomst van de mobiele telefoon en de daarmee gepaarde gaande ontwikkelingen, hebben communicatieplatforms als Facebook, LinkedIn, Instagram een enorme rol van betekenis gekregen als communicatiemiddel tussen mensen onderling, maar ook tussen mensen en bedrijven.

Het is daarom bijna gemeengoed dat ook bedrijven zich op allerlei-platforms presenteren. Ook Frissen Intern Transport heeft ingespeeld op deze trend en is op een aantal platforms vertegenwoordigd. Zo bieden we op diverse wijzen voor onze relaties een variëteit aan informatie aan. Neem eens een kijkje op de verschillende pagina's.

Belangrijk is natuurlijk wel het besef dat het bezoeken van onze nieuwe website nog altijd het meeste resultaat oplevert. Altijd up-to-date, met de actuele informatie over occasions of speciale aanbiedingen! Op onze website tref u dan ook nog meer informatie aan, die we vaak op de social media niet echt "kwijt" kunnen.

Niettemin zijn de social media-kanalen natuurlijk uitermate geschikt om op de hoogte te blijven van de meest recente nieuwtjes! Neem daarom zeker een kijkje en volg Frissen Intern transport! 

Voor een bezoekje aan onze Facebook-pagina, klik hier!

Voor meer nieuws, klik hier!