Aanrijdbeveiliging loont...

Jaarlijks worden er in magazijnen schades veroorzaakt door aanrijdingen met heftrucks of magazijntrucks. Om schades en verwondingen te voorkomen zijn er de Sentry producten...

Effectief schades voorkomen

Jaarlijks wordt in logistieke distributiehallen en magazijnen schade veroorzaakt door aanrijdingen met vooral heftrucks en/of magazijntrucks. Om schades en vooral ook verwondingen te beperken zijn er de Sentry producten.

Zo zijn er kolom-, beton-, hoek- en magazijnstellingbeschermers te krijgen in de range Sentry-producten. De Sentry aanrijdbeveiligingen zijn gemaakt van semi-flexibel en slagvast materiaal met een groot absorberend vermogen. Na een aanrijding met een intern transportmiddel zal de aanrijdbeveiliging weer terugkeren in zijn originele vorm.

Doordat de kosten bij schade als gevolg van een aanrijding met heftrucks of magazijntrucks tegen betonnen kolommen vele malen hoger zijn dan de kosten van de Sentry beschermers, vormen de Sentry Protection producten een goede oplossing bij het beschermen van zowel uw bedrijfspand als uw trucks.

Eenvoudig, zelf te plaatsen...

De Sentry beschermers zijn zeer gemakkelijk te installeren, zonder dat u daarbij gebruik hoeft te maken van gereedschap. Het plaatsen kan uiteraard ook door Frissen worden verzorgd, maar u hoeft werkelijk geen technicus te zijn om de aanrijdbeveiliging te installeren. Alle beschermers zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat u altijd een geschikte bescherming heeft voor uw specifieke kolommen of magazijnstellingen. 

Wanneer er een aanrijding plaatsvindt met de Sentry beschermer, dan zal deze dankzij het flexibele materiaal in zijn oorspronkelijke vorm terugkeren. Wanneer door een aanrijding toch een Sentry defect is, dan is het belangrijk om te beseffen dat u wellicht erger heeft voorkomen. De Sentry heeft dan zijn werk gedaan en een veel duurdere schadepost voorkomen. Het repareren, dan wel vervangen van een beschadigde kolom of verwrongen stellingstaander brengt immers meer kosten met zich mee dan de vervanging van een Sentry.

Voor meer informatie over de Sentry-aanrijdbeveiligingsproducten kunt u terecht bij:

Chef magazijn:
Rob Janssen
T: +31 43 6099193
M: r.janssen@frissen-interntransport.nl


 

Klik hier voor meer nieuws!