Montage/reparatie stellingen

Veilige opslag op het hoogste niveau!

Een veilig en gebruiksvriendelijk magazijn is deskundig afgestemd op uw producten en logistieke processen. Van de juiste stellingen tot het complete intern transport. Frissen kent de veiligheidseisen en is uw totaalleverancier. Dat geeft u overzicht, zekerheid en rust.

Naast het verkopen, verhuren, onderhouden en repareren van ijzersterke machines uit ons productassortiment, vormt het inrichten van magazijnen en logistieke distributiecentra een belangrijke activiteit van Frissen Intern Transport. Onze projectmedewerkers begrijpen u en uw bedrijfsprocessen, denken mee in solide oplossingen en zorgen samen met u voor verbeteringen in uw interne logistieke processen. Wij hebben voor u altijd een compacte, creatieve oplossing, óók op het vlak van magazijninrichting.

Voor zowel "kleine" overzichtelijke projecten zoals het vervaardigen van een trap, bordes of platform, als grote projecten zoals het integraal inrichten van een distributiecentrum: voor maatwerkoplossingen bent u bij Frissen Intern Transport aan het juiste adres. Onze projectmedewerkers adviseren u over magazijninrichting, die het beste past bij uw producten en processen. Zodat u optimaal gebruik maakt van uw ruimte en de meest efficiënte opslagwijze. Wij leveren uw complete magazijnstellingen (al dan niet met bijbehorende machines) en verzorgen de verplichte periodieke keuringen.

Bij vernieuwing van uw bestaande magazijninrichting coördineren wij de volledige (gefaseerde) uitwisseling. Dit is inclusief demontage, afvoer en montage; mét inachtneming van alle veiligheidseisen!

Meer informatie:

Projectleider: Verkoopleider:
Wim Lacroix
T: +31 43 6099191
M: w.lacroix@frissen-interntransport.nl
Wynand Wimmers
T: +31 6 53561040
M: w.wimmers@frissen-interntransport.nl