Bandenservice

Voorkom stilstand door versleten banden!

Goede banden zijn van groot belang bij het werken met een heftruck, zowel ten aanzien van de veiligheid, als ook in relatie tot de efficiëntie van uw heftruck. Met goede banden loopt de heftruck soepeler. Bij te oude banden bestaat het gevaar dat de heftruck instabiel wordt, waardoor de kans op kantelen toeneemt. Kijk daarom altijd goed naar de slijtagelijnen op uw heftruckbanden. De harde buitenlaag van het rubber met het profiel is bruikbaar tot aan de tussenlaag, die de grens aangeeft. Wanneer u twijfelt en niet zeker weet of uw heftruckbanden wel of niet verwisseld moeten worden, neem dan gerust contact op met onze serviceafdeling. 

Bij luchtbanden is het belangrijk om de bandenspanning goed in de gaten ten houden. Een juiste bandenspanning heeft namelijk invloed op de werking van de band en indirect dus ook op het rendement dat met de band en de heftruck kan worden behaald.  

Wanneer u besluit uw heftruckbanden te vervangen, kunt u uiteraard een beroep doen op Frissen Intern Transport. Onze servicedienst levert en monteert heftruckbanden bij u op locatie. Stilstand van de heftruck kan worden beperkt, want in een mum van tijd verwisselen onze specialisten uw heftruckbanden. Banden zijn snel beschikbaar, niet alleen vanwege de voorraadposities op onze locatie in Valkenburg aan de Geul, maar ook door snelle leveringen van onze leveranciers.

Chef magazijn: Magazijnmedewerker:
Rob Janssen
T: +31 43 6099193
M: r.janssen@frissen-interntransport.nl
Stan Derkx
T: +31 43 6099189
M: s.derkx@frissen-interntransport.nl