Operationele lease

Volledige ontzorging inclusief onderhoud, service en verzekering!

Het aanschaffen van een heftruck, magazijntruck of veegmachine brengt vaak een flinke investering met zich mee. Uiteraard kunt u met de aangeschafte machine weer een behoorlijke poos vooruit, maar bij reguliere koop moet u de investering in één keer te doen. Daarom biedt Frissen Intern Transport u ook andere manieren om uw heftruck, magazijntruck of veegmachine te financieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het leasen van uw heftruck, magazijntruck of veegmachine?

Bij de operationele lease "huurt" u in feite de heftruck of magazijntruck van uw keuze. Dit betekent, dat u financieel flexibel blijft. U kunt wel beschikken over de nieuwste machines, maar u heeft niet te maken met hoge investeringskosten.

Wilt u een heftruck, magazijntruck of veegmachine huren voor de langere termijn, waarbij wij ook zorgen voor het onderhoud en verzekering? Dan is operationele lease voor u een goede keuze. U krijgt de beschikking over uw machine, waarbij Frissen Intern Transport u volledig ontzorgt. U kunt zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering; wij zorgen voor de “gehuurde” machine!

Voordelen van operationele lease:

  • Wel een nieuwe heftruck, magazijntruck of veegmachine, geen hoge investeringskosten;
  • De lease wordt op uw wensen afgestemd;
  • Elke maand een vast bedrag voor uw machine(s); u weet daardoor precies wat uw vaste lasten zijn