Service

Veelzijdige en vakkundige service in eigen werkplaatsen!

Werkplaats onderhoud Frissen Intern transport

Vakkundige monteurs en professioneel ingerichte werkplaatsen staan garant voor de betaalbare service van machineonderhoud & -reparatie.
De technische vakmensen van Frissen zijn gekwalificeerd voor alle merken en kunnen zowel keuringen verrichten als milieu-onvriendelijke bestanddelen innemen.  Zoals wij de producten in ons assortiment aldoor grondig keuren op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, zo kan Frissen Intern Transport u ook van dienst zijn met specifieke keuringen.
Zo verzorgen wij voor u onder meer VA-keur keuringen. Verder zijn wij officieel geautoriseerd om te keuren volgens de normen van NEN 3140. Service tot in alle onderdelen en details, Frissen Intern Transport staat er borg voor. Ook dat is onlosmakelijk verbonden met onze algehele inspanning om u voor elke situatie te voorzien van de juiste, inventieve oplossing. 

Maatwerk van uw flexibele specialist, ook bij u op locatie!

Mobiele werkplaats service bus

Klanten van Frissen hebben altijd de juiste machines op de juiste plaats. Daarvoor wordt gezorgd door de afdelingen verkoop en verhuur, maar vooral ook door onze monteurs. Onze gekwalificeerde monteurs verzorgen het onderhoud van uw machine, op afroep of volgens planning. De levensduur en de prestatie van elke machine staat of valt immers met het juiste onderhoud.

Onze monteurs kennen de details en helpen u snel weer aan de slag. Met volledig ingerichte servicebussen verschijnen zij desnoods ’s-nachts bij u op locatie. Indien vervangend materieel nodig is, staat Frissen met een oplossing voor u klaar. Wanneer uw machine voor reparatie meegenomen moeten worden, kan dat met eigen vervoer voor u worden geregeld. Dus: heeft u een probleem op locatie? Kies voor de service van Frissen. Want met uw regionale specialist hebt u uw zaken goed geregeld.